Welkom

Dag boekenliefhebber!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn Boek-aholic blog. Zoals de titel al doet vermoeden, it’s all about books! Dus lees je ook graag, dan ben je hier op het juiste adres.

Waarom deze blog?
Ik ben een fervent lezer en krijg dan ook menig boek in handen. In voorgaande jaren heb ik ook het geluk gehad om te mogen recenseren voor o.a. www.bangersisters.nl en www.chicklit.nl. Dit heb ik dan ook langere tijd met veel plezier en toewijding gedaan. In 2013 ben ik daarmee gestopt, maar uiteindelijk ben ik dat ook weer erg gaan missen. Ik deel graag mijn mening over de boeken die ik gelezen heb, en vind het leuk om hierover met anderen van gedachten te wisselen. Een logische vervolgstap was uiteindelijk voor mij om deze blog op te zetten. 

Zo gezegd, zo gedaan. Sinds eind juli 2014 is Boek-aholic dan ook een feit. In juni 2015 heb ik daarnaast ook weer het recenseren bij Chicklit.nl op me genomen, dus geregeld kom je dan ook recensies tegen die doorverwijzen naar deze pagina.

Hopelijk beleef jij als lezer er net zoveel plezier aan, als dat ik heb om te mogen bloggen. Het zou leuk zijn als je laat weten dat je er bent, door een reactie achter te laten! Heb je een bepaald boek ook gelezen, reageer dan vooral wat jouw eigen bevindingen waren!

Blijf volgen, want er staat altijd wel weer een nieuw boek in de rij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ook voor boeken ga je naar bol.com

Share

LinkWhitin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...