maandag 19 oktober 2015

Recensie: Phebe Rasch - Het land van Morion

Over het boek:
Auteur: Phebe Rasch
Titel: Het land van Morion
ISBN: 978 90 448 2329 5
Uitgever: Clavis
 
Waardering: ★★☆☆☆
 
Ze kijkt waar ze vandaan is gekomen,
een plek die niet alleen donker is door de nacht ...

Tegen de avond gaat Tessa naar het bos. Alleen. Ze bezeert zich, maar wordt gevonden door een mysterieuze man, die haar meeneemt naar zijn huis en haar verzorgt.
Terwijl ze herstelt, maakt ze kennis met de zieke jongen Fin. Tessa besluit op zoek te gaan naar het zeldzame blauwkruid dat hem kan genezen. Maar daarvoor moet ze naar een gevaarlijk eiland. Alleen.

Recensie:
Het mag eigenlijk niet, maar toch gaat Tessa ’s avonds alleen het bos in. Ze kent het bos eigenlijk als haar broekzak, maar onverwachts belandt ze toch met haar voet in een kuil en verzwikt ze haar enkel. Het is niet mogelijk om terug te lopen en het enige wat ze kan doen is wachten tot haar vader haar komt zoeken. Maar het wordt steeds donkerder en hij is er nog steeds niet. Dan komt er een man ter paard aan, zijn naam is Morion. Hij is dokter, en neemt haar mee naar zijn huis. Daar blijkt nog iemand te zijn, Fin. Fin is erg ziek en zal het niet lang meer vol houden. Er is slechts een kruid dat hem kan helpen, maar dat staat op een eiland dat haast voor niemand te bereiken is. Tessa blijkt voor een lastige opdracht te komen staan. Gaat het haar lukken om deze missie te volbrengen? >>>Lees de volledige recensie op Chicklit.nl<<<

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ook voor boeken ga je naar bol.com

Share

LinkWhitin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...