maandag 17 augustus 2015

Boek-aholic must-have: The Book Lover's Journal

Vandaag eens even aandacht voor wat anders dan een boekrecensie, namelijk voor een echt hebbedingetje voor de boek-aholics onder ons. Op internet kwam ik 'The Book Lover's Journal' tegen en dat kon ik natuurlijk niet laten liggen!

  
Boekenliefhebbers opgelet! Hier is het notitieboek dat je altijd al wilde hebben! Eindelijk, een plek om bij te houden welke boeken je gelezen hebt en welke je nog wilt lezen, een plek om al je boek-gerelateerde contacten bij te houden, een plek om te reflecteren om je eigen lees-leven. (Vrije vertaling van de boekomschrijving.)The Book Lover's Journal - My Personal Reading Record is een klein en handzaam pocket notitieboekje dat iedere boek-aholic wel kan gebruiken. Het is een overzichtelijk boekje waarin je kunt bijhouden welke boeken je gelezen hebt, welke boeken je gekocht, geleend en uitgeleend hebt, welke boeken er nog op je verlanglijstje staan, en noem maar op!

Een soort Goodreads dus, maar dan in boekvorm! Iets wat je wanneer je maar wilt op je gemak kunt doorbladeren om te kijken wat je gelezen hebt of nog graag wilt lezen. Wat ook leuk is, is dat het boek vol citaten staat en dat er ook lijstje in staan met 's werelds beste boeken die je toch echt eens in je leven gelezen moet hebben.

Heb jij ook altijd losse papiertjes en lijstjes door je huis slingeren? Met dit boek kun je dus alles bundelen in een compleet geheel. Handig! En het is ook nog overzichtelijk. Je kunt er allerlei details invullen over de boeken die je gelezen hebt, en je hebt zelf ook een paar bladzijdes om dit overzichtelijk te voorzien van een inhoudsopgave. Het enige waarmee je wel rekening moet houden is dat het boekje in het Engels is!


Enthousiast geworden? Dit boek is te bestellen via bol.com voor € 16,49 !

"A good book is the best of friends, the same today and forever."
Martin F. Tupper 
 
Follow on Bloglovin

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk boekje! Die gaat op mijn verlanglijstje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat ik het toch maar bij Goodreads hou, maar ziet er wel leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Ook voor boeken ga je naar bol.com

Share

LinkWhitin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...