woensdag 1 oktober 2014

Terugblik #3 - September 2014

De maand september zit er weer op, en deze maand is voor mij een hele bijzondere! Ik ben namelijk afgelopen maandag 22-09 mama geworden van een prachtige dochter Ninthe. Dit is dan ook meteen de reden dat het komende maand even iets rustiger is op Boek-aholic. Voorafgaand hieraan heb ik wel nog lekker veel kunnen lezen en bloggen op Boek-aholic, en in deze terugblik vat ik nog even samen wat er allemaal voorbij gekomen is deze maand. Bovendien kwam deze maand de eerste winactie online op Boek-aholic, waarvan morgen de winnaar nog bekend gemaakt zal worden!

September was op Craving Pages uitgeroepen tot "Op-goed-geluk" maand, en ik besloot ook mee te doen aan dit initiatief. Hiervoor was het idee juist boeken te lezen waar je nog nooit van had gehoord, om zo wie weet wel nieuwe pareltjes te ontdekken. Uiteindelijk las ik deze maand echter slechts 1 boek op goed geluk, in het onderstaand overzicht herkenbaar door de #opgoedgeluk-toevoeging.

Terugkerende rubrieken: 
Movie Monday
Deze boekverfilmingen werden de afgelopen maand uitgelicht:

 • If I Stay
 • We Bought a Zoo 
 • Pijnstillers  
 • Heaven is for real
 • The Maze Runner 
 • - See more at: http://boek-aholic.blogspot.nl/p/movie-monday.html#sthash.SXrhlzTM.dpuf

  Writers Wednesday
  Daarnaast was er deze maand extra aandacht voor de volgende auteurs:

  Weekend Whereabouts
  De volgende boekenuitjes kwamen deze maand aan bod:

  Gek met boeken - Guinness World Records
  Ik vond het erg leuk om deze maand aan deze vierdelige serie te werken. Hierin kwamen enkele wereldrecords voorbij die in het teken van boeken stonden. Je kunt ze hier nog eens terug lezen.
  Overige
  Daarnaast kwam er nog een Leesexcuus online rondom Internationale Chocoladedag (jammie!) en verscheen er een Do or Don't rondom de Kernjury van de NS publieksprijs (waar ik me niet voor aanmeldde).

  Gelezen boeken:
  In het eerste gedeelte van de maand, voor de bevalling, had ik uiteraard nog zee├źn van tijd en heb ik tien boekjes kunnen lezen. Hier in het overzicht welke boeken dit waren:
   
  Dat was het weer voor deze maand. Komende tijd even iets meer rust op Boek-aholic, maar zodra we weer een nieuw ritme gevonden hebben zal dat ook weer helemaal goed komen. En voor diegene die mee gedaan hebben aan de winactie, morgen meer!

  2 opmerkingen:

  1. Joh, ik had helemaal gemist dat je bevallen bent! Van harte gefeliciteerd met je dochter! Heel veel geluk met haar!

   BeantwoordenVerwijderen

  Ook voor boeken ga je naar bol.com

  Share

  LinkWhitin

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...