zaterdag 6 december 2014

Winactie: doe mee en win een boekenpakket!


Hoera! Boek-aholic heeft de 100 likes bereikt op Facebook! Reden voor een feestje, en ik had al eerder aangegeven dat ik bij deze mijlpaal een mooie winactie zou houden! Doe dus snel mee en maak kans op dit prachtige boekenpakket. Lees hier hoe en wat je kunt winnen.

Het boekenpakket
Met deze winactie kun je niet 1, niet 2, maar maar liefst 3 boeken winnen! Wie wil dat nou niet? Het pakket bestaat uit de volgende drie boeken.

Nathan Filer - De schok van de val: 'De schok van de val' van de Britse auteur Nathan Filer is een boek dat iedereen ontroert en achterlaat met een glimlach. De negenjarige Matthew en zijn broer Simon sluipen tijdens hun vakantie stiekem 's nachts naar buiten. Alleen Matthew komt veilig terug. Tien jaar later heeft hij nog steeds moeite met de gebeurtenissen van die nacht. Wat begint als een vertelling van een wanhopige jongen, verandert in het verhaal van een moedige jongeman die op zoek is naar een manier om de herinnering aan zijn broer levend te houden.

Nathan Filer heeft met 'De schok van de val' een ontroerend, hartverwarmend en universeel portret over verlies, liefde en familie geschreven. Met 'De schok van de val' heeft hij de Costa Book Award 2013 gewonnen.

Margaux Fragoso- Tijger Tijger: In Tijger, tijger onderzoekt Margaux Fragoso de donkerste momenten van haar leven. Een aangrijpend document, maar bovenal een formidabel literair meesterstuk.  

‘Mag ik met je spelen?’ Op een zomerdag in 1985 ontmoet Margaux Fragoso de veel oudere Peter Curran in het buurtzwembad en stelt hem precies die vraag. Zij is zeven, hij is eenenvijftig. Wanneer Peter haar en haar moeder uitnodigt om bij hem thuis langs te komen, treft het meisje er een waar kinderparadijs aan. Haar moeder is niet in staat om goed voor Margaux te zorgen en leeft in een constante angst voor haar agressieve echtgenoot. Ze is Peter dankbaar voor alle aandacht die hij aan haar dochter besteedt en binnen de kortste keren brengt Margaux al haar tijd met Peter door. Gaandeweg neemt hij de rol aan van Margaux’ vriend, vader en minnaar.  Fragoso’s memoires geven een ongekende inkijk in het hart en de ziel van de pedofiele man die haar van haar jeugd beroofde. Het resultaat is krachtig en oprecht, spraakmakend en onvergetelijk.

Escober - Chaos (dwarsligger): Wanneer Alex Fisher, Brits militair, na zijn uitzending terugkeert uit BosniĆ«, blijkt dat de oorlog hem nog niet wil loslaten. Black-outs, nachtmerries en ongecontroleerde geweldsuitbarstingen zijn het gevolg. De demonen in zijn hoofd drijven Alex en zijn jeugdliefde Helen uit elkaar. Als het hem niet lukt om zich weer in het dagelijks leven in te passen, vlucht hij naar Mexico om letterlijk afstand te nemen en alles van zich af te zetten. Daar komt hij in aanraking met de mysterieuze Angela, gepassioneerd en gevaarlijk. Ze neemt hem mee naar Spanje, waar Alex opnieuw in levensbedreigende situaties terechtkomt. Maar nu is hij niet langer alleen voor zichzelf op de vlucht…


Hoe kun je winnen? 
Het is een winactie ter ere van de 100 likes op facebook, dus iedereen die Boek-aholic liked op facebook kan meedoen. Nog niet gedaan, zorg dan dat je de facebookpagina alsnog liked. Deel het bericht wat daar staat over deze winactie en laat me in een reactie (hieronder of op facebook) weten welke van deze drie boeken je het allermeest aanspreekt en waarom.

De uitslag
Deze hele fijne winactie loopt tot en met zondag 14 december. Op dinsdag 16 december zal ik op deze blog de winnaar bekend maken, en diegene heeft dan een week de tijd om te reageren. Anders wordt er een nieuwe winnaar getrokken. Dus nog een leuk boekenpakket winnen zo vlak voor de feestdagen? Doe dan snel mee!
  

4 opmerkingen:

 1. De schok van de val spreekt me het meest aan omdat het me een prachtig verhaal lijkt maar toch mysterieus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie pakje boeken Maar de schok van de val spreek me het meeste aan .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doe heel graag mee met deze super actie Ik zou graag Tijger tijger willen lezen en dit spreekt mij het meeste aan, omdat ik het een zeer aangrijpend en ontroerend verhaal vind. Een verhaal over een kind van 7 jaar dat van haar jeugd wordt beroofd...wil graag weten hoe het nu met dat kind van toen gaat.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Chaos van Escober lijkt me een interessant en spannend boek.
  Zou ik graag willen lezen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ook voor boeken ga je naar bol.com

Share

LinkWhitin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...