donderdag 11 december 2014

Recensie: Lou Niestadt - Groots & meeslepend leven

Over het boek:
Auteur: Lou Niestadt
Titel: Groots & meeslepend leven
ISBN: 978 90 215 5252 1
Uitgever: Kosmos

Waardering:

Bij een groots & meeslepend leven heb je meteen een wild, creatief en avontuurlijk beeld, maar je hoeft er de deur niet voor uit. Je hoeft alleen maar avontuurlijker en creatiever te denken. Dit is een artjournal dat je helpt om alles wat je toch moet doen op een zo creatief mogelijke manier in te vullen en er anders naar te kijken. Het helpt je om dankbaarder te zijn voor wat je hebt. Je dagelijkse sleur is je leven. Je kunt het maar beter zo groots & meeslepend mogelijk maken.

Recensie:
Groots & meeslepend leven biedt je op verschillende levensgebieden een nieuw inzicht, een nieuwe manier om er mee om te gaan en om je leven net dat beetje extra te geven en de dagelijkse sleur aangenaam te houden.

In het begin moest ik erg wennen aan de opmaak van het verhaal, vond ik het misschien zelfs wat irritant. Het is een artjournal, en het is dan ook een grote prikkeling van de zintuigen. Maar het past wel precies bij het boek, en wat het boek uitdraagt. Het is Groots & Meeslepend. Om een klein voorbeeld te geven hieronder een foto van een willekeurige pagina uit het boek.


Ik heb het boek in een paar uurtjes uitgelezen, maar daar is het eigenlijk het boek niet voor. Je moet het eigenlijk niet in een stuk uitlezen, maar elke dag de tijd nemen voor een 'levensles' en hier over filosoferen en nadenken hoe jij zelf daar over denkt en of het mogelijk iets is om in je eigen leven in te passen, om dit Grootser & Meeslepender te maken. Op die manier kun je de materie denk ik net wat beter tot je laten doordringen en wie weet kom je nog wat interessants tegen om jouw leven op een andere manier vorm te gaan geven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ook voor boeken ga je naar bol.com

Share

LinkWhitin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...