dinsdag 23 september 2014

Recensie: Paolo Giordano - Het zwart en het zilver

Over het boek:
Auteur: Paolo Giordano
Titel: Het zwart en het zilver
ISBN: 978 90 234 8719 7
Uitgever: De Bezige Bij, 2014
Kopen op bol.com

Als Nora tijdens de laatste maanden van haar zwangerschap door medische complicaties aan bed gekluisterd raakt, nemen zij en haar man Signora A. in dienst om Nora te verzorgen en hen te helpen met het huishouden. Na de geboorte van hun zoontje blijft Signora A. als kinderjuf voor hen werken, maar ze is veel meer dan alleen oppas of huishoudster. Ze vangt al hun onzekerheden op en wordt de bewaakster van hun relatie, het kompas dat het paar door windstilten en stormen loodst.
Als Signora A. hun plotseling door een ziekte wordt afgenomen, vallen ze in een diep gat. 'Zij was de enige echte getuige geweest van de onderneming die we dag na dag volbrachten, de enige getuige van de band die er tussen ons was. Zonder haar blik voelden we ons in gevaar.' Maar Nora en haar man moeten nog ontdekken dat zij inmiddels net zo sterk zijn geworden als Signora A.

Recensie
Dit boek verschijnt op 9 oktober 2014. Via Dizzie.nl kreeg ik de kans om het alvast te lezen en te recenseren. Je vindt mijn recensie dan ook hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ook voor boeken ga je naar bol.com

Share

LinkWhitin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...