dinsdag 29 juli 2014

Recensie: Ilse Spall - Blind date

Recensie oorspronkelijk geschreven voor en gepubliceerd op Chicklit.nl (03-10-2011).

Over het boek:
Auteur: Ilse Spall
Titel: Blind Date
ISBN: 978 90 218 0567 2
© 2011, Uitgeverij Sijthoff
Kopen op bol.com

Waardering: ★★★★★ 

Fleur heeft het goed voor elkaar: ze is de kersverse marketingassistente bij een groot speelgoedbedrijf in Amsterdam en ze heeft een enorm knappe baas, Sam. Tijdens het personeelsfeest slaat de vonk over en Fleur is in de zevende hemel – tot Sam zich erg vreemd begint te gedragen: hij kijkt haar nauwelijks meer aan! Met haar twee beste vriendinnen Charlotte en Stephanie verzint Fleur een briljant masterplan om hem te verleiden. Maar dan ontdekt Fleur een groot geheim van Sam, waardoor hun love story wel eens een heel ander eind zou kunnen krijgen dan ze hoopte. Heeft de liefde haar blind gemaakt?

Recensie:
Om te ontsnappen aan haar bemoeizuchtige vader, heeft Fleur zijn bedrijf verlaten en is ze begonnen als marketing-assistente bij een groot speelgoedbedrijf in Amsterdam. Als ze onverhoeds in een kast wordt opgesloten met haar baas – haar ongelooflijk knappe baas – begint er meteen iets te kriebelen. Als hij zich later vreemd gedraagt en zich weer van haar afkeert, omdat hij dit niet ‘kan en wil’, slaat te vertwijfeling toe. Maar uiteindelijk kan ook hij zich niet meer verzetten tegen het vuurwerk en vliegen de vonken er vanaf. Net als Fleur denkt dat haar geluk niet op kan, blijkt er een heel ander verhaal achter die baas te schuilen en voelt ze zich vreselijk bedrogen. Wat doe je als iemand niet diegene blijkt te zijn voor wie je hem hield?

Ilse Spall sleept je vanaf de eerste bladzijde mee in een verrukkelijk verhaal. De emoties spatten er vanaf en je kunt niets anders dan helemaal opgaan in het lief en leed uit Fleurs leven. Ilse Spall schrijft enorm beeldend en dit maakt je erg betrokken bij het verhaal. Een chicklit waar je kriebels van krijgt! Zeg die blind date maar af, want dit verhaal wil je niet missen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ook voor boeken ga je naar bol.com

Share

LinkWhitin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...